Jeg er interesseret i

Cirkelbuen 20, 3400 Hillerød

Milton Huses kontantpris:

Cirkelbuen 20, Hillerød

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen, et grønt og kuperet terræn med et rigt natur- og dyreliv. Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture - og kun 10 minutter på cykel til Hillerød centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus 166  m² opført i blødstrøgne mursten Libra fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er med ensidig taghældning på 5 grader. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/ alu, sorte udvendigt og indvendigt. Huset opføres med murede sålbænke som rulleskifte og tagrender, nedløbsrør og inddækning udføres med sort zink, som sikrer et stramt og moderne udtryk. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 12 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Grunden er på hele 964 m² med en syd- og vestvendt have, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Huset set indefra
Huset har en funktionel og populær planløsning med plads til hele familien. Fra husets bryggers er der adgang til et af husets hjerterum, nemlig køkken/alrummet. Herfra er der adgang til stuen, hvor der er plads til hyggestunder og lektielæsning. Endvidere kan man nyde den solrige have og den flotte udsigt fra den overdækkede terrasse på 11 m², som forlænger de lune sommeraftener. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med dertilhørende walk-through samt et lækkert badeværelse. Fra køkken/alrum er der ligeledes adgang til 3 værelser og et skønt badeværelse.


Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte, slidstærke designkork plankegulve – Nevada Oak i stue, køkken/alrum, soveværelse, walk-through, gang samt i husets andre værelser. På gulvene i entre, bryggers og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet samt stue er der lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og husets energiklasse er BR2018. Huset er ligeledes opført med genindvinding af regnvand, der bruges til tøjvask og toiletskyld.


 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 166  m²
Integreret carport på 48 m² med 12 m² redskabsrum og en overdækket terrasse på 11 m², der følger bygningens naturlige taghældning
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Libra
Skrålofter i hele huset og med akustikfelter i køkken/alrum samt stue
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer med overpartier
Genvinding af regnvand til tøjvask og toiletskyld
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot