Jeg er interesseret i

Cirkelbuen 22, 3400 Hillerød

Milton Huses kontantpris:

Cirkelbuen 22, Hillerød

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen, et grønt og kuperet terræn med et rigt natur- og dyreliv. Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture - og kun 10 minutter på cykel til Hillerød centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt gårdhavehus på 174 opført i blødstrøgne mursten Sisteron fra Egernsund Tegl og med sorte lertegl. Tagkonstruktionen er med valmtag, 25 grader taghældning og med 30 cm udhæng. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt med skifer sålbænke. Huset har desuden en 49 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 751 m² med en vestvendt have, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Huset set indefra
Huset her har en funktionel og populær planløsning med plads til hele familien. Fra husets entre er der adgang til bryggers, badeværelse og to værelser. Herfra er der adgang til det store køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrum er der adgang depot, stue, kontor og forældresoveværelse med eget bad og walk-in.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte, slidstærke laminat plankegulve – Genova Eg Natur i stue, soveværelse, walk-in, kontor samt i husets andre værelser. På gulvene i entre, bryggers, køkken/alrum og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der 15 grader skrålofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og husets energiklasse er BR2018. Huset er ligeledes opført med genindvinding af regnvand, der bruges

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Gårdhavehus på 174 
Integreret 49  integreret dobbelt carport
Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Sisteron
Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Genvinding af regnvand til tøjvask og toiletskyld
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot