Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Døsebækparken 13, 9230 Svenstrup

Milton Huses kontantpris:

Døsebækparken, Svenstrup

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Beliggende i den unikke udstykning, Døsebækken i Godthåb, er dette inspirationshus placeret lige ned til uberørt natur og stadig tæt på byen. Med udstykningsplanen er der taget stor hensyn til naturen og Døsebækken, som snor sig igennem området, og der findes ingen traditionelle firkantede grunde.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel. Huset er med valmtag, sorte tagsten og tagrender i blank zink. En smart detalje på dette skønne hus, er den opmurede gavl på den forskudte vinkel.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; hvide udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 48 kvm. stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 760 kvm. med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets overdækkede indgang er der adgang til afdelingen med 2 værelser og 1 kontor og tilhørende badeværelse, hvor toilettet er monteret med indbygget cisterne. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. De skrå lofter giver en dejlig stor rumfornemmelse.
I stuen er der et flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads og tilhørende dejligt badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminat planke gulve – Eg Empire XL i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysegrå klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum
Mursten: W452 Valnød fra Wienerberger
Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter
2 børneværelser og 1 kontor
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot