Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus?

Ring til 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Klik her

Jeg er interesseret i

Egsmark Høje 2, 8400 Ebeltoft

Milton Huses kontantpris:

Egsmark Høje 2, Ebeltoft

Husbeskrivelse
Egsmark Høje er et naturskønt område med kuperet terræn tæt på Ebeltoft by, hvor der findes masser af spændende seværdigheder, indkøbsmuligheder, skoler mv. Området byder på en smuk natur, hvor buske og træer vokser vildt, og giver en fornemmelse af at bo midt i naturen. Her er gode muligheder for gåture i områdets natur med stier og sø.

Huset set udefra
Huset er et rummeligt vinkelhus med afvalmede gavle og udhæng. Huset er opført i grå mursten fra Egernsund Tegl i 2.1.65 Antibes. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt og sålbænke er i natur skiffer.Huset har en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Fra stuen er der direkte udgang til en syd-/vestvendt overdækket terrasse, hvor sommerdagene kan nydes - og de lange sommeraftener forlænges. Grunden er på 1.231 m2, og der er direkte adgang og udsigt til et stort,naturområde med stisystem og sø.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten til entré og bryggers, og herefter direkte ind i husets hjerte: Det store, lyse køkken/alrum med saksespær og gulv-til-loft vinduesparti mod syd. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets 3 store værelser og den store stue med vestvendte vinduespartier, som sikrer masser af lys. Fra stuen er der adgang til husets store forældreafdeling med walk-in og stort lækkert badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte 60 x 60 cm fliser. Der er valgt flotte laminat gulve i stue og samtlige værelser – Genova Eg Natur. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter, og for at sikre en særlig god akustik i husets rummelige køkken/alrum er her opført akustikplader. Alle husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018, og opvarmning er med varmepumpe.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m2 integreret carport med redskabsrum

Mursten Egernsund 2.1.65 Antibes

Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter

3 store børneværelser

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Opvarmning med varmepumpe

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot