Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Elmeholmen 7, Gunsømagle, Roskilde

Milton Huses kontantpris:

Elmeholmen 7, Roskilde

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er centralt beliggende på Elmeholmen ved Gundsømagle kun 15 min. fra Roskilde. Udstykningen ligger i et børnevenligt område tæt på indkøbsmuligheder.

Huset set udefra
Flot vinkelhus opført i lyse blødstrøgne mursten fra Egernsund Tegl med afvalmede gavle og sorte betontagsten. Der er matchende sorte tagrender og nedløbsrør. Vinduerne er 3-lags Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt.
Huset har en integreret dobbelt carport og redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Alt udvendigt træværk er grundmalet.
Grunden er på 835 m2 med plads til både hygge og leg og de dejlige sommeraftner kan forlænges på den overdækkede terrasse.

Huset set indefra
Fra husets indgang/bryggers er der adgang til et skønt køkken/alrum, som er husets hjerte med plads til madlavning, lektielæsning og familiehygge på én og samme tid. Herfra er der adgang til et kontor samt en lille fordelingsgang til husets 2 børneværelser med tilhørende toilet/bad.
Fra alrummet er der videre adgang til husets store hyggelige stue med et skønt lysindfald fra flere vinkler. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse samt forældreafdelingen med tilhørende badeværelse og walk-in.

Lofter, gulve og vægge
På gulvene i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte fliser i 60 x 60 cm.
I soveværelset inkl. walk-in, børneværelserne samt kontoret er der pålagt flotte vedligeholdelsesvenlige laminatgulve.

Lofterne i hele huset er flotte hvide gipslofter. I køkken/alrummet er der skrålofter med akustikfelter, som giver et godt og behageligt indeklimpe i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og husets inventar fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum

11 kvm. overdækket terrasse

Mursten: 2.1.63 Cassis fra Egernsund Tegl

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

2 børneværelser og 1 kontor

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot