Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Emiliedalen 44, 7120 Vejle Øst

Milton Huses kontantpris:

Emiliedalen 44, Vejle Øst

Husbeskrivelse
Skønt inspirationshus beliggende midt i Bredballes unikke landskab. Med sit kuperede terræn og nærhed til både Vejle Fjord, strand og by, er Bredballe et meget attraktivt boligområde. Her er let adgang til motorvej E45 samt Vejle Centrum.

Huset set udefra
Flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 170 m² med ensidig taghælding, opført med tagpap uden listedækning på hele huset og i den flotte Cold Hawaii mursten fra Egernsund Tegl. Der er arkitekttagrender, nedløb og inddækning i sort alu og vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu lavenergi, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 50 m2 stor integreret dobbelt carport med opmuret søjle samt redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1.064 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen. 

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets entré med videre adgang til bryggers, 2 værelser og tilhørende badeværelse. Fra entréen er der adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og fælles madlavning. De skrå lofter med akustikfeler giver en dejlig stor rumfornemmelse og den indbyggede alkove indbyder til hygge og lektielæsning. Her er også direkte forbindelse til soveværelset med tilhørende dejligt badeværelse og walk-in. I stuen er der et flot lysindfald fra flere vinkler og udgang til terrassen. 

Husets gulve, lofter og vægge
Gulve i entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i de store brusenicher, er med store flotte 60 x 60 cm fliser. I alle andre rum er der flotte akustikgulve i lyst design. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH. 

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er LE2018 og opvarmning er med jordvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus (forskudt)
Ensidig taghældning
Opført med tagpap uden listedækning på hele huset
50  integreret carport med redskabsrum og muret søjle
Cold Hawaii mursten fra Egernsund Tegl
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter
Komplet haveanlæg samt belægning medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot