Jeg er interesseret i

Erlevhøj 31, 6100 Haderslev

Milton Huses kontantpris:

Erlevhøj, Haderslev

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i et af Haderslevs smukkeste områder, med udsigt over Haderslev by, og Haderslev Dam, nær skov med gode gangstier. Her er ikke langt til hverken
daginstitutioner, skole, og dagligvareindkøb

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt længehus på 165 m² opført i Libra fra Strøjer Tegl, og med sort betontagsten. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv og 2 murede ydervægge.
Huset er med sadeltag og opmurede gavle, uden udhæng. Arkitekttagrender og nedløb i blank zink.
Grunden er på 850 , hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Fra carporten kommer man ind i en dejlig stor entre, hvorfra der er adgang til bryggers og husets børneafdeling med 2 værelser og et kontor, og badeværelse. Herfra er der adgang til det rummelige og gennemgående køkken/alrum med masser af skabsplads. I stuen er der et flot lysindfald, og direkte adgang til soveværelse med masser af indbyggede skabe, og et dejligt badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Loftet i hele huset er monteret med hvide gipsplader, hvor der i køkkenalrum er skrålofter og akustikfelter. Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft.
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der monteret klinker i str. 60x60 cm. I stue, soveværelse, værelser og kontor er der monteret laminatplank Genova Eg Natur. Al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og varmekilden er en varmepumpe.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165 m² forskudt længehus
54 integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv og 2 murede ydervægge
Sadeltag og opmurede gavle, uden udhæng
Skrålofter og akustikfelter i køkken/alrummet
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot