Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Fladhøjparken 51, 6230 Rødekro

Milton Huses kontantpris:

Fladhøjparken, Rødekro

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i udstykning i Rødekro med natur, skole og idrætsfaciliteter lige rundt om hjørnet. Gode transportforbindelser til Rødekro Centrum og få minutters kørsel fra Aabenraa.

Huset set udefra
Forskudt vinkelhus på 156  opmuret i Libra fra Strøjer Tegl og med sorte tagsten fra IBF. Vinduerne er 3 lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Huset har en stor rummelig carport og et redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Huset er med saddeltag med udhæng.
Grunden er på 1048 , og huset placering sikrer plads til leg, hygge i haven og solnydelse på terrassen.

Huset set indefra
Dejligt funktionelt hus, hvor der er plads til hele familien. Huset har en børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse, kontor/gæsteværelse, soveværelse med eget toilet/bad, en lys og venlig stue, samt et stort rummeligt køkken/alrum med højt til loftet og spændende detaljer såsom alkove og skjult depot til kolonialvarer og køkkenmaskiner.

Husets gulve, lofter og vægge
Huset er monteret med hvide gipslofter, hvor der i køkken/alrummet er akustiklofter til at sikre det behagelige indeklima.
På gulve i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i brusenicher er der pålagt klinker. Stue, soveværelser og alle værelser er belagt med flotte laminatgulve.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid monteret med varme-genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18, og opvarmning er med fjernvarme.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

156  bolig
50  integreret carport med redskabsrum.
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Libra
Saddeltag med udhæng og opmurede gavle.
Rationel Aura Plus – Træ/alu lavenergi 3-lags vinduer.
Inkl. veletableret haveanlæg og flisebelægning.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot