HUSET ER SOLGT

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Kørselsvejledning

Beskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Flintagergårdvej 81, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Flintagergårdvej 81, Odense SV

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende Bellinge, i den sydvestlige del af Odense – en attraktiv beliggenhed med kun ca. 10 km til Odense centrum.

Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen, og med den som nabo er området et dejligt sted for børn at vokse op.
Søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor der er mulighed for afslapning eller leg. Hele det naturskønne kvarter bliver fyldt med rekreative områder, naturlegepladser og grønne områder.

Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Vinkelhuset på 170 mer opført i mursten fra Wienerberger W109 Hvid Marmor. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 59 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum med støbt og isoleret bund.
Grunden er på 723 m2 med en dejlig og sydvest have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind til husets entre, hvorfra der er direkte adgang til bryggers og det store køkken/alrum. Køkkenet har bl.a. en stor halvø, og fra alrummet er der adgang til multirum og husets børneafdeling med 3 værelser og badeværelse. I husets modsatte finder du stuen i åben forbindelse med køkken/alrum og forældreafdeling med eget badeværelse.

Husets gulve og lofter
I bryggers, badeværelser og depot er der lagt store lyse 60 x 60 cm klinker. I køkken/alrum, stue, soveværelse, walk-in, børneværelser og multirum er der laminatplankegulve. Alle lofter er fuldspartlede, hvidmalede gipslofter og med akustikfelter i køkken/alrum, hvor lofterne er også er skrå. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet, og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

59 m2 dobbelt carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Wienerberger W109 Hvid Marmor 

Valmtag med udhæng

Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot