Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Huset er solgt

Jeg er interesseret i

Flintagergårdvej 83, 5250 Odense SV

Milton Huses kontantpris:

Flintagergårdvej 83, Odense

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er placeret i det attraktive Bellinge, i den sydvestlige del af Odense med kun ca. 10 km til centrum. Området er del af Bellinge Fælled, hvor der er lagt stor vægt på naturen og søerne er bare nogle af de mange steder på fælleden, hvor du kan nyde livet, lege børnene eller løbe en tur. Her er ikke langt til hverken børnehave, skole, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus i opført i flotte mursten fra Egernsund og med sorte betontagsten, murede gavle uden udhæng og matchende sorte zink arkitekttegrender.
Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 m2 stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum med støbt og isoleret bund.
Grunden er på 715 m2 med en dejlig sydvest have, hvor solen kan nydes dagen lang.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets bryggers, hvorfra der er direkte adgang til husets store køkken/alrum. Køkkenet har bl.a. en stor køkkenø og et tilhørende dejligt stort depotrum til køkkenmaskiner etc.
Fra køkken/alrummet er der adgang til husets børneafdeling med 3 værelser på hver knap 12 m² og tilhørende badeværelse.
I husets modsatte ende finder du forældreafdeling samt stue med udgang til den dejlige overdækkede terrasse, hvor de skønne sommeraftner kan nydes.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt flotte store grå 60*60 cm klinker. Der er desuden væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.
I stue, soveværelse, walk-in og børneværelser er der flotte laminat plankegulve.
Huset har fuldspartlede hvidmalede gipslofter overalt og i køkken/alrum er der skrålofter med akustikfelter. Alle indvendige vægge er hvide og beklædt med filt.
Al inventar er fra HTH og alle hvidevarer medfølger.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum
10 kvm. skøn overdækket terrasse
Flotte mursten fra Egernsund Tegl 2.1.66 Sisteron med grå standard fuge
Murede gavle uden udhæng
Skrålofter i køkken/alrum og stue
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot