Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Føllegårdsvej, Skævinge

Milton Huses kontantpris:

Føllegårdsvej, Skævinge

Beskrivelse
16 Attraktive rækkehuse beliggende i Skævinge centrum, hvoraf her kun er 1 tilbage.  Skævinge centrum byder på alle dagligdags fornødenheder, herunder bl.a skole og dagsinstitution samt gode sportsfaciliteter og bibliotek inden for kort afstand. Der er kun ca. 500 meter til togstationen med togforbindelse fx til Hillerød og videre mod København. 

Fra Skævinge er der kun ca. 10 min i bil til Hillerød, hvor der er gode indkøbsmuligheder og også hyggelige spisesteder. Endeligt er der fantastisk dejlige grønne områder og skovområde til dejlige løbeture eller måske en tur på cyklen. 

Alle husene har en attraktiv plantegning og hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt. Inden for de 95 kvm vil der være nogle variationer i planløsningen, alt efter hvilket husnummer I vælger, så kontakt os endelig for at finde netop jeres favorit. 

Der er ikke gået på kompromis med materialevalget i husene og alle boliger fremstår lyse og moderne.  Der er bl.a lagt populære og slidstærke laminatgulve i natur eg plank i hvid mat lak samt store flotte klinkegulve i lys grå 60 x 60 cm. Dette giver sammen med de hvide gipslofter et moderne og lyst udtryk. Lækre elementer fra HTH er med til at fuldende indtrykket og alt inventar er fra HTH. 

Da køkken/alrum/stue er det store centrale rum i husene, er der tænkt akustiklofter ind således, at der opnås rummelighed til både leg, hygge og lektier på én og samme tid. Fra stuen opnås desuden direkte adgang til en dejlig terrasse og husets lille hyggelige have. 

Se meget mere i boligbeskrivelsen ovenfor.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Rationel Aura Plus 3-lags lavenergi vinduer
Lækre lyse klinker 
Væghængte toiletter
Inkl. flisebelægning, sågræs og hæk
Betal først ved indflytning!

Trustpilot