Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Se video om huset

Boligbeskrivelse til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Fruering Skovmark 3, Fruering, 8660 Skanderborg

Milton Huses kontantpris:

Mit prisforslag:

*,- kr.

*Dit prisforslag er ikke bindende og Milton Huse bestemmer selv om prisforslaget er interessant at gå i dialog på baggrund af.


*Milton Huse opbevarer mine personlige oplysninger i henhold til persondatapolitikken. Læs mere om denne her

Fruering Skovmark, Fruering, Skanderborg

 Se video om huset ovenfor.

Her viset et flot og forskudt længehus på 183 kvm med 3 værelser og 2 badeværelser i det meget velbeliggende og populære Anebjerg område. 

Huset har et flot sadeltag uden udhæng med opmurede gavle for et minimalistisk udtryk og der er matchende arkitekttagrender i sort zink. Ligeledes er alt træværk på facaden indpakket i forpatineret sort zink.

Lys og rummelighed er nøgleord for dette hus, og det er især gældende for det store gennemgående køkken/alrum, hvor lyset trækker ind fra begge sider af huset via de store gulv-til-loft partier.

Den tilhørende store grund er på 1102 kvm med en dejlig stor sydvestvendt have og en lækker overdækket terrasse på 11 kvm, som kan forlænge de hyggelige sommeraftner. Husets forskudte plan giver også mulighed for at indrette flere hyggelige terrassearealer, hvor solen kan nydes i læ for vinden.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en ekstra god handel.

Fakta

Hyggelig biopejs

Solcelleanlæg

53 kvm integreret garage

Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Royal Grey

Skrå gipslofter med akustikfelter i køkken/alrum/stue

Betal først ved overdragelse!

Trustpilot