Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Golfvej 132, 9000 Frederikshavn

Milton Huses kontantpris:

Golfvej 132, Frederikshavn

Husbeskrivelse
Beliggende i den populære udstykning i Frederikshavn – Golfparken, tæt på havet og den unikke Palmestrand. Denne nye bydel i Frederikshavn er vokset hurtigt over de seneste år og udbygningen af området fortsætter hastigt.

Huset set udefra
Huset er et funktionelt forskudt vinkelhus på 162 mopført i den flotte Wienerberger EG mursten. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og tagrender i sort stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.Huset har desuden en 49 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. 

Grunden er på 1.222 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets indgang er der adgang til aflukket bryggers og børneafdeling bestående af to værelser med indbygningsskabe og tilhørende badeværelse. Derudover finder du også et kontor ud til det store køkken/alrum. Det gennemgående og rummelige køkken/alrum er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning, med plads til både hverdag, leg og gæster. I tilknytning til soveværelset er der et stort walk-in, og direkte adgang til det tilhørende badeværelse. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte udgang til lækker sydvestvendt terrasse.

Luft, rummelighed & velvære
I stue, soveværelse og resten af husets værelser er der flotte laminatgulve i Eg Genova. På gulvene i bryggers, køkken/alrum og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der grå klinker i 60 x 60 cm. De indvendige døre er massive stable døre og med +karm. Toiletterne fra IFÖ er med indbygget cysterne og med soft close. I hele huset er der hvide gipslofter, og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en god akustik og et godt indeklima. Alle vægge er beklædt med filt og hvidmalet og al inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

49 m2 integreret carport med redskabsrum
Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer
Lyse blødstrøgne mursten fra Wienerberger - EG
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning
Betal først ved indflytning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot