Jeg er interesseret i

Gydestykket 6, 4180 Sorø

Milton Huses kontantpris:

Gydestykket, Sorø

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Dette spændende Milton hus er beliggende på Frederiksberg i Sorø, i en ny og attraktiv udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, søer og skovområder samt varieret udbud af fritidsaktiviteter.
Her er desuden nem adgang til togforbindelse til København og Fyn/Jylland.

Huset set udefra
Lækkert forskudt vinkelhus på 159 . Muret i blødstrøgne mursten B547 Libra fra Strøjer Tegl og med sorte betontagsten. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i stål. Alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniserede stålsøjle ved carporten.

Grunden er på hele 818 med en skøn stor vestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets entre er der adgang til stort bryggers samt husets 2 børneværelser og det ene badeværelse. Fra entre er der endvidere adgang til huset flotte køkken/alrum med 10 graders skrålofter og lækkert lysindfald. Fra køkken/alrum er der skjult indgang til depot og husets kontor. Hyggelige stue med adgang til soveværelset med eget badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Klinker med Manhatten fuge i køkken/alrum, entré, depot, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og med akustiklofter samt lofthældning i køkken/alrum. Glasfilt i hele huset. Flotte laminatgulve Magnum Magnum Lucerne Oak i soveværelse, kontor, værelser og stue.
Inventar fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er fjernvarme. Husets energimærke er A2015.

 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

God planløsning fordelt på 159m²
48 m² integreret carport med redskabsrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Skråloft i køkken/alrum

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot