Jeg er interesseret i

Haugevej 233, Odense

Milton Huses kontantpris:

Haugevej 233, Odense

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Glæd dig til at træde indenfor i dette skønne inspirationshus i 2 plan. Her er kræset for detaljerne og plads til hele familien. Huset er beliggende i en ny udstykning i den hyggelige Odense forstad Stige. Stige er en gammel Skipperby i det nordlige Odense, placeret tæt på Odense kanal og fuld af hygge og dejligt miljø. Udstykningen har en skøn beliggenhed, tæt på Odense centrum (10 min) og tæt på skole, dagpleje, indkøb og idrætsfaciliteter.

Huset set udefra
Huset er opført i flotte grålige mursten fra Wienerberger og vinduerne er Rationel Aura Plus med klassisk sprosse inddeling, 3-lags træ/alu og hvide både inde og ude. Huset har en 59 m2 stor integreret dobbelt carport med et dejligt redskabsrum, med støbt og isoleret bund. Inkl i de 59 m2 er overdækket indgang fra carport til bryggers, så man nemt kan komme tørskoet ind i huset. Grunden er på 979 m2 med en dejlig og sydvest-vendt have, hvor solen kan nydes dagen lang. 

Huset set indefra
Du bydes indenfor i den store, lyse hal, som skaber et fantastisk førstehåndsindtryk af dette dejlige hus. Fra husets entré/flotte hall er der direkte adgang til det store, lækre køkken/alum og stue i ét. Her er plads til masser af hyggelige fælles stunder med både familie og venner. Køkkenet har en stor køkkenø og dejlige, store og flotte vinduespartier, hvor lyset strømmer ind fra forskellige vinkler. I stueetagen findes desuden forældre-afdeling med bad samt walk-inn. På 1. salen er der blevet plads til 4 store og rummelige børneværelser, et kontor, et stort multirum samt tilhørende badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
På gulvene i entré, bryggers, køkken-alrum og begge badeværelser er der lagt store grålige 60*60 cm klinker. I stuen, soveværelse, walk-in, børneværelser og multirummet er der flotte vinylgulve i Nature Oak. Der er fuldspartlede hvidmalede gipslofter overalt og stor fokus på en god akustik i køkken-alrum og stuen. Alle indvendige vægge er beklædt med filt og hvidmalet. Der er flot inventar fra HTH og alt i hvidevarer samt væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher.

Frisk luft hele året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og det opvarmes med fjernvarme. 

Vil du vide mere om huset eller selv have mulighed for at se nærmere på huset - book gerne en tid til rundvisning hos en af Milton Huses lokale byggerådgivere på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

59 kvm. integreret dobbelt carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Wienerberger W109 Hvid marmor
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer; hvide
Valmtag med udhæng
Hvidmalede gipslofter i hele huset samt filt på alle vægge
Betal først ved overtagelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot