Huset er solgt

Åbent Hus

Åbent efter aftale

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Helstrupbakken 37, 7400 Herning

Milton Huses kontantpris:

Helstrupbakken, 7400 Herning

Oplev en lys og funktionel familievilla anno 2023

Kom indenfor på Helstrupbakken 37, og oplev en moderne familievilla med funktionaliteten i førersædet.

Boligens 166 kvm fordeler sig på to forskudte længer, der i kombination med det skrå loft resulterer i spændende og indbydende fællesarealer med lysindfald fra flere vinkler. Samtidig sikrer husformen en god udnyttelse af grunden med naturligt afskærmede udendørsarealer, hvor du kan nyde både morgenkaffen og aftensmaden i fred, ro og tørvejr.

Et spændende ydre
Tagkonstruktionen med ensidig hældning giver huset et stramt og minimalistisk look, som får elegant modspil af rustikke mursten i rødbrune nuancer fra Randers Tegl. Facadebeklædningen komplimenteres af tagrender, nedløbsrør og inddækninger i sort aluminium. Carport/redskabsskur er beklædt med sorte trælister, og sorte yderrammer på AURAPLUS Premium-vinduerne fra Rationel fuldender det stilfulde ydre.

Den integrerede carport afskærmer den sydvestvendte have og skaber sammen med de overdækkede terrasser et skønt og privat udeareal, der er ideelt til lange, varme sommerdage med grillen tændt og badebassinet fyldt. Når solen skinner, kan familien tilmed glæde sig over, at elregningen falder. Tagfladen gemmer nemlig på 10 effektive solpaneler, der er tilkoblet et batteri, som gør det muligt at gemme overskudsstrømmen til senere brug til gavn for både miljøet og privatøkonomien.

Kom indenfor
Et overdækket indgangsparti leder ind til entréen og videre ned igennem huset med indgang til bryggers, badeværelse og værelse på højre side og to værelser på venstre side. Det er oplagt som børneafdeling.

Midt i huset ligger køkken-alrummet med udgang til terrasser på begge sider af huset og masser af plads til fællesskab om madlavning og hygge. Her får du fuld effekt af taghældningen med en skøn rumfornemmelse til følge. Naturligt lys strømmer ind i rummet fra flere forskellige vinkler inklusiv ovenfra, hvor et ovenlysvindue med regnsensor giver kig til himlen. Er der en amatørbager med hang til grej i familien, kan alt fra kolonialvarer til køkkenmaskiner gemmes af vejen i det store depotrum med skjult indgang. Forældreafdeling og opholdsstue er placeret i husets bagerste længe. Soveværelset er udstyret med en velvoksen skabsvæg og eget badeværelse med fine detaljer såsom indbygget sæbehylde i brusebadet.

Lofterne er beklædt med træbeton med en ekstra fin struktur, som sikrer en behagelig akustik i hele hjemmet. Huset er opført med vægt på vedligeholdelseslette materialer, som letter rengøringen og giver dig masser af tid til det, som tæller.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt længehus
166 kvm
59 kvm integreret carport
27 kvm overdækket terrasse 
Mursten: EW0466 Kobber fra Egernsund Wienerberger
Taghældning: Ensidig med tagpap
Vinduer: Træ/alu, Auraplus Premium 3-lags hvid indvendigt, sort udvendigt.
Lofter: Træbeton med ekstrafin struktur
Gulve: Ege Planum Classic 55 Sildeben Scandinavian Oak. Mørkegrå 60x60 cm fliser i bryggers og badeværelse
Vægge: Glasfilt
Inventar: HTH
Opvarmning: Fjernvarme
Stort solcelleanlæg med batteri (10 paneler)
Nilan ventilationsanlæg

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot