Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Hjortespringet 18, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Hjortespringet 18, Silkeborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Skønt beliggende inspirationshus i naturskønne omgivelser, 5 km. syd for Silkeborg. Virklund er et fredeligt område tæt ved skove og badesøer, og samtidig er der ikke langt til Silkeborgs kultur og byliv.
Virklund by byder på skole, børnehave og vuggestue. Derudover findes der flere gode indkøbsmuligheder i byen.

Huset set udefra
Huset er et flot 170 m² længehus i mursten – Strato fra Egernsund Tegl. Huset er med sadeltag og udhæng samt ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; Sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 51  integreret dobbelt carport med fritstående redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret, samt 10 overdækket terrasse.
Grunden er på 692 med en dejlig vestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til lukket bryggers, børneafdelingen med 3 store værelser samt et gæstebadeværelse. Fra husets entré/gang bliver du ledt videre til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Alrummet er med 15 graders gennemgående skråloft.
Stuen har et godt lysindfald og fremstår dejlig rummelig, med 15 graders skråloft, og udgang til overdækket terrasse. Forældreafdelingen består af soveværelse med adgang til walk-in og eget badeværelse.


Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminatgulve – Milano Eg Beige i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt 60 x 60 cm gulvklinker.
I hele huset er der hvide gipslofter samt akustiklofter i køkken/alrum og stue. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt.
Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset opvarmes med varmepumpe og gulvvarme i alle rum, Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er efter BR2018. 

Ønsker du at vide mere om dette spændende hus - kontakt din lokale byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

170 m² længehus
51 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum
15 graders gennemgående skråloft i alrummet og stuen
Energiklasse er efter BR2018
Betal først ved overtagelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot