Jeg er interesseret i

Højene Enge 16, 9800 Hjørring

Milton Huses kontantpris:

Højene Enge 16, Hjørring

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
I denne nye og populære udstykning, Højene Enge, ligger dette flotte udstillingshus. Området i og omkring Højene Enge er beliggende i nærheden til alt lige fra skole og idrætsforening til handel og – ikke mindst – natur. Med udstykningsplanen for Højene Enge har arkitekterne skabt plads og rum til familier, så de kan realisere deres drøm om en bolig i attraktivt område.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 166 m2 muret op i den flotte B541 - Nova fra Strøjer Tegl. Huset er med valmtag, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; hvide udvendigt og indvendigt.
Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 900 m2 med en dejlig vestvendt have og overdækket terrasse, hvor solen kan nydes.

Huset set indefra
Fra husets kombinerede entré og bryggers er der direkte adgang til køkken/alrummet og husets børneafdeling med 3 store og dejlige værelser og tilhørende badeværelse. Fra køkken/alrummet er der åben forbindelse til stuen, hvor der er flot lysindfald fra flere vinkler og forbindelse til forældreafdelingen med walk-in og eget badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminatgulve – Vinyl comfort sand oak i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt lysegrå klinker i str. 60 x 60 cm.
I hele huset er der opsat Troldtektlofter i ultrafin, for en ekstra god akustik i alle husets rum, og skrålofter i det centrale køkken/alrum, der giver en dejlig rumfornemmelse. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Endvidere er der tilført solcelleanlæg som supplement til opvarmningen med fjernvarme. Husets energiklasse er 2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 166 m2
48 m2 integreret carport med redskabsrum
Mursten fra Strøjer Tegl B541 - Nova
Troldtektlofter i ultrafin og skrålofter i køkken/alrum
3 store børneværelser
Rationel Aura Plus 3-lags træ/alu vinduer
Overdækket terrasse
Integrerede solceller

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot