Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Hørretvænget 2, Mårslet

Milton Huses kontantpris:

Hørretvænget, Mårslet, Aarhus

Området

Dette veldisponerede hus på 167 m² ligger smukt placeret i den nordlige del af Mårslet. Her bor du blot 10 km fra Aarhus C, og med direkte cykelsti fra Hørretvej og ca. 900 meter til Letbanen er det nemt at komme til centrum.

Ellers rummer Mårslet alt, hvad I har brug for. Fra bopælen i den nye udstykning på Hørretvænget har familien nem adgang til børnepasning, en god folkeskole, et aktivt foreningsliv og skøn natur. Når sommeren banker på, er der kun 10 minutters kørsel til stranden, og får I gæster på besøg er det oplagt at tage dem med en tur på det anerkendte Moesgaard Museum kun godt 5 kilometer væk.

Huset udefra

Det forskudte vinkelhus er beklædt med gråbrune blødstrøgne mursten fra Egernsund Tegl, der står smukt i samspil med sorte vinduer fra Auraplus. Udtrykket fuldendes af de elegante arkitekttagrender og nedløbsrør i sort aluminium.

Med to overdækkede terrasser er der god mulighed for at skabe hyggelige udendørs oaser på begge sider af huset, der med sine forskudte vinkler rummer naturligt afskærmede kroge til hygge og afslapning.

Fra den store carport med rigelig plads til to biler er der adgang til et rummeligt redskabsrum på 13 m2 med støbt og isoleret gulv, som kan benyttes til både opbevaring, værksted eller noget tredje.

Huset indefra

Fra husets entré er der kig hele vejen ned gennem huset til det centrale fællesrum, der kombinerer køkken-alrum og stue med plads til hele familien. Herfra er der direkte udgang til de overdækkede terrasser og indgang til en lækker forældreafdeling med stor skabsvæg og et badeværelse, hvor der er kræset for detaljerne.

Er du glad for at lave mad, vil du sætte pris på det store køkken med masser af bordplads og et rummeligt depot på 3,6 m² integreret i skabsvæggen. Et velplaceret ovenlysvindue sikrer masser af naturligt lysindfald hele dagen igennem.

I den anden ende af huset ligger børneafdelingen med tre gode værelser samt eget badeværelse. Her ligger også og husets bryggers på 8 gode kvadratmeter med direkte indgang udefra, så de beskidte støvler ikke skal igennem entreen først.

På alle måder et attraktivt hus, der passer perfekt til den moderne børnefamilie.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus med carport på 48 m²
Forskudt vinkelhus med sadeltag uden udhæng
167 m²
736 m²
Egernsund 2.4.35 – Twilight med standard funktionsmørtel
Sorte betontagsten med dobbelt bølgeprofil
Træ/alu vinduer Auraplus Premium 3-lags hvid RAL 9010/sort - noir 900 Sablé
HTH
Akustik Designkork Nevada Oak m. TimberPro - 10,5x228x1.800 mm - MIL-779 i stue, soveværelse, værelser, gang, køkken-alrum og depot. Klinker i entre, bryggers og badeværelser.
Alle vægge er beklædt med glasfilt og der er gipslofter i hele huset. Lofterne er flere steder med akustikfelter for at sikre god akustik.
Store klinker på 60 x 60 cm.
Fjernvarme

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot