Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Hørretvænget 4, Mårslet

Milton Huses kontantpris:

Hørretvænget, Mårslet, Aarhus

Området

I en ny udstykning i det attraktive Mårslet sælges denne nyopførte bolig på 181 kvm. Fra bopælen på Hørretvænget er du blot 10 km fra Aarhus C, og med direkte cykelsti fra Hørretvej og ca. 900 meter til Letbanen er det nemt at komme til centrum. Alt, hvad I har brug for i hverdagen, ligger inden for rækkevidde. Fra huset er der nem adgang til både dagtilbud og skole, et rigt foreningsliv og smuk natur. Det er ikke uden grund, at Mårslet er en populær destination for mange børnefamilier.

Huset udefra

Der er tale om et gennemført længehus på hele 181 veldisponerede boligkvadratmeter med carport, stort redskabsrum og overdækket terrasse. Taget med ensidig hældning binder det hele sammen og giver huset et rent og elegant udtryk, der understreges af arkitekttagrender og nedløbsrør i sort aluminium.

Huset er beklædt med blødstrøgne mursten i brune nuancer af typen B422 Mocca Nova fra Strøjer Tegl, der komplimenteres af sorte 3-lags vinduer af typen Auraplus Premium. Den sydvestvendte terrasse på 15 kvm giver mulighed for at etablere et hyggeligt udemiljø i læ for vind og vejr, og den rummelige carport på 45 kvm med indbygget cykelparkering efterlader masser af plads til parkering af familiens transportmidler. Herfra er der også adgang til et stort redskabsrum på hele 20 kvm med et væld af anvendelsesmuligheder.

Huset indefra

Fra entreen træder du ind i huset børneafdeling, der foruden to gode værelser og et kontor rummer eget badeværelse og et rummeligt bryggers.

Det næste, der møder dig, er husets fantastiske køkken-alrum udstyret med både skjult køkkendepot, alkove og et eksklusivt vinrum med glasdør. To ovenlysvinduer sikrer et skønt naturligt lysindfald, og lokker solen, er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Får I gæster, behøver I ikke bekymre jer om akustikken. Akustikpaneler og et lyddæmpende gulv af typen Designkork Montana Oak sikrer et behageligt lydklima - også til fest. Her er kort fortalt basis for masser af skønne stunder med familie og venner.

Fra køkken-alrummet er der adgang til en tilbagetrukket stue, hvor du kan sidde i fred og ro uden gennemgående trafik. Komforten fortsætter i den tilstødende forældreafdeling med soveværelse, integreret walk-in-garderobe og badeværelse med dobbeltbruser. Alt i alt et hus, der skal opleves.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Type: Længehus med carport (45 kvm) og redskabsrum (20 kvm)
Arkitektur: Længehus med ensidig taghældning på 5 grader
Størrelse: 181 kvm
Grundstørrelse: 738 kvm
Facader: B422 Mocca Nova, blødstrøgne med indfarvet funktionsmørtel
Tagbeklædning: 2-lags tagpap
Vinduer: Træ/alu Auraplus Premium 3-lags hvid RAL 9010/sort - noir 900 Sablé
Inventar: HTH
Gulve: Designkork Montana Oak m. TimberPro – klinker i entre, bryggers og badeværelser
Vægge/lofter: Alle vægge er beklædt med glasfilt, og der er gipslofter i hele huset. Gang, køkken-alrum og stue er udstyret med akustikpaneler.
Vægfliser: Store klinker på 60 x 60 cm.
Opvarmning Fjernvarme

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot