Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Kærsagrene 4, 4700 Næstved

Milton Huses kontantpris:

Kærsagrene 4, Næstved

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse 
Dette top moderne Milton Hus er beliggende i Næstved nord-området, i en ny og attraktiv udstykning tæt på indkøbsmuligheder via Sydsjællands største shopping center – nemlig Næstved storcenter, der indeholder 65 special butikker samt Bilka. Udstykningen ligger tæt på ZBC Næstved samt en af byens meget eftertragtet folkeskoler, daginstitutioner, to skovområder såsom Herlufsholmskoven. Herunder tæt på Herlufsholm kostskole, hvor der også er et varieret udbud af fritidsaktiviteter. Fra inspirationshuset er der desuden nem adgang til motorvejen samt omfartsvejen til Slagelse og Ringsted og det eftertragtede Karrebæksminde strand.

Huset set udefra
Huset er et stilrent vinkelhus på 164 m² i blødstrøgne mursten 2.1.64 Limoux fra Egernsund Tegl og sorte betontagsten. Vinduerne er Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt. Der er desuden også en stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv.
Tagrender og nedløb er i stål, og alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniseret stålsøjle ved carporten.

Grunden er på hele 970 m² med en skøn stor sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
I køkkenalrum, entré, gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt 60x60 cm klinker med Manhattan fuge. Lofterne i hele huset er beklædt med hvide gipslofter, og med akustiklofter samt lofthældning i køkkenalrum, for en ekstra god akustik i det store rum. Alle vægge er beklædt med glasfilt. Flotte laminatgulve Genova Eg Natur i soveværelse, walk-in, kontor, værelser og stue. Al inventar er fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Et perfekt indeklima
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er Naturgas. Husets energimærke er A2015.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

 God planløsning fordelt på 164m²
48 m² integreret carport med redskabsrum
Skråloft i køkkenalrum med akustiklofter
Væghængte toiletter med skjult cisterne
4 Solceller på taget
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
Komplet haveanlæg samt belægninger medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot