Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Jeg er interesseret i

Kildebækhøj 66, 9280 Storvorde

Milton Huses kontantpris:

Kildebækhøj, Storvorde

Husbeskrivelse
Storvords tætte placering ved motorvej E45 er ideel for dem med arbejde i byer i nord- og sydgående retning. I byen er der mulighed for indkøb af dagligvare, fritidsaktiviter, som fodbold, gymnastik og badminton. Kildebækhøj er et naturskønt område med en fantastisk udsigt. Den nyeste udstykning på Kildebækhøj er højt beliggende, med udsigt til Limfjorden. Fra udstykningen viser.
Med få hundrede meter til skolen og 15 km til Aalborg er dette udstykning helt ideel til børnefamilien der ikke vil gå på kompromis.

Huset set udefra
Huset er et flot og moderne forskudt længehus på 171 , som giver nogle hyggelige kroge både inde og ude. Huset er opført uden udhæng i flotte gule mursten med et slot spil fra Egernsund Tegl. Huset er med saddeltag uden udhæng, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 55  stor dobbelt carport med redskabsrum som afskærmer fra vejen, med støbt og isoleret gulv.
Grunden er på 813  med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré med glasparti er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med 2 værelser, kontor og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Fra det gennemgående køkken/alrummet med masser af sollys fra begge sider, er der adgang til stuen, hvor udsigten kan nydes. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og eget badeværelse.
Fra det gennemgående køkken/alrum er der udgang til både en østvendt morgen terrasse hvor man kan nyde sin morgenkaffe, og udgang til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Husets gulve og lofter
Der er flotte vedligeholdelsesfrie laminatgulve i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte lyse klinker i 60*60 cm. Brusenicherne er med flotte glas brusevinger og praktiske indmurede sæbehylder.
I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter. Der er akustikfelter i gang, entre, køkkenalrum og stue, Der forbedre akustikken og sikre et godt indeklima i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt længehus
55  integreret carport med redskabsrum.
Flotte mursten fra Egernsund Tegl – 2.1.69 – Cold Hawaii
Skråloft i køkken/alrum med akustiklofter i gang, entre, køkkenalrum og stue
2 børneværelser og kontor.
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer
Vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydninger og gavle
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og flagstang

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot