Jeg er interesseret i

Klaruphave 2, 9270 Klarup

Milton Huses kontantpris:

Klaruphave, Klarup

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Dette skønne nyopførte hus er beliggende i ny udstykning i Klarup. Huset ligger på en lukket vej, hvor der er begrænset trafik og fred og ro. Klarup kan tilbyde alle tænkelige faciliteter, såsom handel, skole, institutioner og fritidsliv. Derudover består byen af et godt stisystem til bl.a. den renoverede skole og hele vejen ind til Aalborg.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 167 m² opført i flotte mursten fra Egernsund med sorte betontagsten og valmtag med udhæng.  Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 m2 stor integreret dobbelt carport, med et dejligt redskabsrum med støbt og isoleret bund.

Grunden er på hele 908 m² med en dejlig nem og overskuelig have.

Huset set indefra
Fra husets dobbelt carport kan du gå tørskoet ind i et rummeligt bryggers, hvor der både er plads til vaskemaskine og tørretumbler.  Fra bryggers er der adgang til husets store og lyse køkken-alrum, hvor der er plads til hygge for hele familien. Fra køkken-alrummet er der adgang til en dejlig lys stue, hvor der er udgang til en stor overdækket sydvestvendt terrasse. Husets børneafdeling består af 3 store værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse.

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser er der lagt flotte store grå 60*60 cm klinker i "Manhattan Grey". Der er desuden væghængte toiletter og smalle aflange gulvafløb i begge brusenicher. I stue, soveværelse, walk-in og børneværel¬ser er der flotte gulve i Vinyl Comfort Sand Oak. Huset har ekstra lofthøjde på ca. 249 cm og lofterne er beklædt med gipslofter med akustikfelter i køkken/alrum. Alle indvendige vægge er hvide og beklædt med filt.
Al inventar er fra HTH og alle hvidevarer medfølger.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmes med fjernvarme.

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Vinkelhus på 167 m²
48 m² integreret carport med redskabsrum
11 m² overdækket terrasse
Flotte mursten fra Egernsund Tegl 2.1.65 Antibes med grå standard fuge
Valmtag med udhæng
Ekstra lofthøjde ca. 249 cm med gipslofter og akustikfelter i stue og køkken/alrum
Forskudt carport

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot