Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse

til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Klokkeblomsten 10, Snejbjerg, Herning

Milton Huses kontantpris:

Klokkeblomsten 10, Herning

Boligområdet Klokkeblomsten findes i den sydvestlige del af Snejbjerg og er placeret i kort afstand til skole, svømmehal samt gode indkøbsmuligheder og institutioner. Der er desuden et aktivt fritidsliv med gode sportsfaciliteter og andre aktiviteter. Der er busbetjening til Herning centrum.

Huset er et flot forskudt længehus med sadeltag uden udhæng og med opmurede gavle. Huset er opført i blødstrøgne mursten fra Wienerberger W447 Flint og sorte betontagsten samt matchende arkitekttagrender i sort zink. Huset har Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Al udvendig letbeklædning er udført i Ivar Plank. Sålbænke er udført i skifer. 
Huset har en integreret dobbelt carport på 50 kvm og redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Grunden er på 773 kvm med en dejlig stor sydvestvendt have, hvor der er plads til både hygge og leg. 

Fra husets bryggers er der adgang til et kontor og 2 børneværelser med tilhørende toilet/bad. Herfra er der videre adgang til husets store køkken/alrum som er husets hjerte. Her er der plads til lektielæsning og familiehygge på èn og samme tid. I køkkenet er der lavet en smart ”skjult” indgang til et stort funktionelt depot. Fra køkken/alrum er der direkte forbindelse til stuen, samt forældreafdelingen med soveværelse, walk-in med masser af skabsplads og tilhørende badeværelse. 

På gulvene i køkken/alrum, gang, bryggers og begge badeværelser er der lagt fine klinker i 60 x 60 cm. I soveværelse, walk-in, børneværelserne, stue, samt kontoret er der lagt flotte laminatgulve – Laminat Helvetic – Lucerne Oak. Lofterne i hele huset er udført i Troldtekt – ultrafin hvid. I køkken/alrummet er der desuden skrålofter, der giver en god rumfornemmelse.
Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og al inventar fra HTH. 

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og husets energiklasse er BR2018.

Se også vores ledige byggegrunde til salg på Klokkeblomsten - klik her

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

50 kvm integreret carport med redskabsrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Blødstrøgne mursten fra fra Wienerberger - W447 Flint

Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum

Troldtekst lofter

Betal først ved indflytning!

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot