Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Åbent Hus

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Kornmarken 15, 9240 Nibe

Milton Huses kontantpris:

Kornmarken, Nibe

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Fantastisk beliggende udstillingshus i den attraktive udstilling på Kornmarken i Nibe. Med udstykningsplanen for Kornmarken er det for alvor farvel til 70`ernes snorlige parcelhuskvarter. Vejene i kvarteret bugter sig i området og giver Kornmarken helt sit eget liv.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt længehus PÅ 179  opført i lyse Sisteron mursten fra Egernsund. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og matchende arkitekttagrender og nedløb i sort zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; hvide udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 50 kvm. stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 919 kvm. med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entre er der adgang til lukket bryggers, med egen indgang direkte fra carporten, og børneafdelingen med 3 store værelser og tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige og gennemgående køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning, fx i den indbyggede hyggelige alkove.
I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads og tilhørende dejligt og smart indrettet badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
Huset har en dejlig rummelig loftshøjde på ca. 242 cm og i hele huset er der flotte troldtektlofter. I køkken/alrummet er der desuden skrålofter.
Der er flotte laminat gulve – Eg Milano i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, entré, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysegrå klinker i str. 60*60 cm.
De indvendige døre er massive Stable døre fra Swedoor med +karm. Alle vægge er beklædt med filt og al inventar er HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenindvindingsanlæg for et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Øget loftshøjde på ca. 242 cm.

Vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydninger og gavle

50 kvm. integreret carport med redskabsrum og cykelskur

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer; sorte/hvide

Toiletterne er model IFÖ Spira Art med indbygget cisterne og softclose.

Komplet haveanlæg inkl. flagstang plus belægningssten medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot