Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Kros Bakke 1, 4390 Vipperød

Milton Huses kontantpris:

Kros Bakke, Vipperød

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Udstillingshuset er beliggende i udstykning i Vipperød, tæt på Holbæk og med nem adgang til motorvej og station med København., 

Huset set udefra
Vinkelhus på 151  med overdækket terrasse opført i B542 Laika fra Strøjer Tegl, og med sort betontagstenstag. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og antracit udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Huset er med saddeltag med udhæng. Tagrender og nedløb i stål.
Grunden er på 1018 , hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets carport er der indgang til entre med adgang til stort bryggers, gæstebadeværelse og det ene af husets 2 værelser og videre til huset flotte køkken/alrum med 10 graders skrålofter. Fra køkken/alrum er der adgang til værelse, kontor, stue samt husets dejlige soveværelse med tilhørende badeværelse. 

Husets gulve, lofter og vægge
Husets gulve, lofter og vægge
Der er valgt flotte laminat gulve, Akustik Designkork Nevada Oak, i stue, kontor og samtlige værelser mens der i resten af huset er pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader.
Husets vægge er beklædt med glasfilt. Al inventar er i lækkert design fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer at perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er A2015, og opvarmning er med jordvarme.

 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

God planløsning fordelt på 151 m²
Dobbelt integreret carport med redskabsrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og antracit udvendigt
Skråloft i køkken/alrum

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot