Jeg er interesseret i

Kvistvænget 12, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Kvistvænget, Horsens

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse. 

Husbeskrivelse
Essensen i Miltons 2021-hus er; plads til samvær og en aktiv hverdag med både praktiske løsninger og smukke detaljer. 

Huset set udefra
Huset er et forskudt længehus 185 , uden udhæng. Huset er opført i kvalitetsmursten fra Strøjer Tegl - B547 Libra. Murstenens grålige farve med et tvist af sort/brune nuancer giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med de sorte tagsten, arkitekttagrender i sort alu, sorte vinduer udvendigt og sålbænke i naturskiffer. Huset har desuden en 52 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 760 med en dejlig sydvestvendt have. Her kan solen nydes hele dagen.

Huset set indefra
Bliv inviteret tørskoet indenfor fra den overdækkede indgang i forlængelse af carporten. Fra husets entré er der direkte adgang til husets bryggers med plads til alt det praktiske. Fra gangen er der adgang til tre børneværelser og husets første badeværelse. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. I stuen er der bygget en bred vindueskarm, der også fungerer som bænk. Forældreafdelingen bagerst i huset byder på et lækkert walk-in og tilhørende badeværelse med sæbehylde i brus. Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en syd-/vestvendt overdækket terrasse på hele 17 m². 

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt store flotte klinker i 60x60 cm, og der er valgt flotte vinylkork gulve i gang, køkken/alrum, depot, stue og på samtlige værelser.
Loftet i hele huset er flotte Troldtekt lofter, og god rumfordeling er der skrålofter med 2 ovenlys vinduer i køkken/alrum. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter gældende bygningsreglement, BR2018. Huset er også udstyret med solcelle anlæg.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

185  længehus med sadeltag og opmurede gavle
52 carport med redskabsrum
17 m² overdækket terrasse
Skrålofter i køkkenalrum med 2 ovenlys vinduer
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, sorte udvendigt og hvide indvendigt
Blødstrøgne mursten Strøjer – B547 Libra
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot