Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Langhus 24, 6200 Aabenraa

Milton Huses kontantpris:

Langhus, Aabenraa

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i en attraktiv udstykning i Aabenraa. Aabenraa ligger midt i naturen og emmer af en særlig atmosfære fra fjorden, by-stranden og skovene, der omkranser byen.
Store grønne bøgeskove, dybe fjorde og bakkede landskaber. Aabenraa udvikler sig til en af de mest levende og moderne købstæder. I Aabenraa er der sygehus og uddannelsesinstitutioner og spændende kultur- og fritidstilbud.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus på 165  i flotte grå mursten Strøjer Tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og udhæng.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 50  stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entré/bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag, hvor børneafdelingen udgøres af 3 store værelser og et badeværelse. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier.
Her er direkte adgang til stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse, stor skabsvæg og tilhørende badeværelse.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum/depot/gang, entré/bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt flotte klinker i 60 x 60 cm.
Der er valgt flotte laminat gulve i stue og samtlige værelser. (Milano Eg Beige). Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets køkken/alrum er her opført akustikplader.
Husets vægge er beklædt med glasfilt, og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.


Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165  bolig
50  carport med redskabsrum
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Taurus
Saddeltag med udhæng og opmurede gavle
Rationel Aura Plus – Træ/Alu lavenergi 3-lags vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot