Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Langhusvej 8, 4320 Lejre

Milton Huses kontantpris:

Langhusvej, Lejre

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Med en central beliggenhed midt på Sjælland, tæt på Roskilde, Køge og København, tilbyder Osted By en unik mulighed for at bosætte sig i åbne grønne landskaber, men stadig tæt på storbyen.
Området får en meget grøn karakter med store friarealer hvor der er plads til ophold og leg. Langs veje og stier udføres åbne regnvandsgrøfter som bidrager til områdets biodivasitet.

Osted har offentlig børnehave, skole, sportshaller samt friskole og kultur fælleshus. Indkøbsmulighederne er mange med centralt beliggende SuperBrugsen og Nettobutik.
Egen Slagter og ostehandler samt mindre detailbutikker.

Huset er centralt beliggende i Osted By, i en attraktiv og børnevenlig udstykning med nem adgang til motorvej og i pendlerafstand til København. Osted ligger 8 Km fra Roskilde By og 3,5 km fra Lejre station. 

Huset set udefra
Flot forskudt vinkelhus på 159   i gråbrune Bison mursten fra Støjer og betontagsten i sort. Rationel Aura Plus Premium træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, sorte indvendigt og udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med træbeklædt redskabsrum. Tagrender og nedløb i sort stål.

Huset står i moderne udseende med sadeltag med udhæng og opmuret gavle ved stue og køkken/alrum. Derudover har huset en 48 m² integreret carport med 13 m² redskabsrum med støbt gulv.

Huset set indefra
Huset her rummer virkelig hele familien. Her er plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har en børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse, kontor, soveværelse med eget toilet/bad, et lækkert køkken/alrum med depot med opbevaringsplads til kolonialvarer og køkkenmaskiner, samt lys og venlig stue.

Huset har et stort kvadratisk køkken/alrum med 15° hævet loft, som adskiller forældreafdelingen og stue med resten af huset. Der er udgang fra køkken/alrum og stue til både østvendt terrasse samt til eftermiddagsterrasse.

Luft, rummelighed & velvære.

På gulve i bryggers, depot, entré, køkken/alrum og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flise i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum, Glasfilt i hele huset. Flotte akustik vinylkork Montana Oak i  stue, soveværelse, kontor og værelser. Inventar fra HTH. Akustiklameller og alkove i køkken/alrum. 

Frisk luft i huset året rundt

Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med luft-til-vand varmepumpe. Husets energimærke er A2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m² integreret carport med 13 m² redskabsrum med støbt gulv
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Blødstrøgne mursten Støjer tegl, Bison
Sorte betontagsten
Skråloft i køkken/alrum

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot