Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Lille Dalby Ager 48, 8722 Hedensted

Milton Huses kontantpris:

Lille Dalby Ager, Hedensted

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse. 

Husbeskrivelse
Området Lille Dalby Ager et nyt, attraktivt boligområde i Hedensted, hvor naturen starter ved din fordør. Her er en smuk udsigt og grønne kiler med stisystemer, bl.a. har du hjertestien lige uden for døren. Perfekt for ture til både store og små. Her er ikke langt til hverken institutioner, indkøbsmuligheder eller golfbane.

Huset set udefra
Huset er uden udhæng og opført i murstenen B-422 Mocca Nova fra Strøjer Tegl. Huset er et forskudt længehus på 163 m² med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og sorte arkitekttagrender i zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt, og med sålbænke i naturskiffer. Huset har en 45 m² stor integreret dobbelt carport inkl. redskabsrum, med støbt og isoleret gulv. Grunden er på 662 m2 med en dejlig sydvestvendt have.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti i forlængelse med carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med god plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et funktionelt hus med fokus på familiens trivsel i en travl hverdag. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med dobbelt ovenlys, depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Stuen er rummelig og lys. Forældreafdelingen består af soveværelse, walk-in og tilhørende badeværelse med dobbelt bruser og badekar. Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket, sydvestvendt terrasse på 23 m². Huset har to hyggelige og uforstyrrede terrasser med fuldmurede læmur.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i køkkenalrum, depot, gang, entré, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte klinker i 60x60 cm. I stue, kontor og alle værelser er der lagt laminatgulve (Milano Eg Beige). Lofterne er beklædt med hvide gipslofter, og i gang, køkken/alrum og stue med akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjern

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt længehus på 163 m²

45 m² carport med redskabsrum

23 m² overdækket terrasse

Blødstrøgne mursten fra Strøjer Tegl i B-422 Mocca Nova

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning og 2 fuldmurede læmure

Huset er udstyret med solcelleanlæg

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot