Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Lille Dalby Højen 21, 8722 Hedensted

Milton Huses kontantpris:

Lille Dalby Højen 21, Hedensted

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse. 

Husbeskrivelse
Lille Dalby Højen – et nyt attraktivt bolig¬område i Hedensted, hvor naturen starter ved din fordør. Her er en imponerende udsigt og grønne kiler med stisystemer, bl.a. har du hjertestien lige uden for døren. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture for både store og små. Her er ikke langt til hverken institutioner, indkøbsmuligheder eller golfbane.

Huset set udefra
Huset er et flot familievenligt vinkelhus på 155 m² med 30 cm udhæng i kvalitets mursten fra B542 Laika. Huset er med valmtag, sorte tagsten.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer. Huset har desuden en 39 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 686 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets bryggers med videre adgang til entréen/ fordelingsgangen til børneafdelingen. Herfra kommer du videre til husets hjerte; det store lyse køkken/alrum, hvor der både er plads til madlavning, hygge og lektielæsning. Fra køkkenalrummet er der direkte forbindelse til soveværelset med masser af skabsplads i det tilhørende walk-in og et dejligt badeværelse. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og mulighed for at trække sig tilbage og nyde en hyggelig aften.

Husets gulve, lofter og vægge
På gulve i entré, bryggers, depot og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm. Der er valgt flotte laminat gulve i Soveværelse, walk-in, stue og samtlige værelser.
(Genova Eg Natur MIL-781). Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets, køkken/alrum er her opsat akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varme genvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018. Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

39   carport med redskabsrum
Skrålofter med akustikfelter i køkkenalrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Blødstrøgne mursten Strøjer B542 Laika
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

 

 

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot