Jeg er interesseret i

Lundbjerggård 27, 4000 Roskilde

Milton Huses kontantpris:

Lundbjerggård, Roskilde

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Dette flotte inspirationshus er centralt beliggende i Vindinge, i en attraktiv og naturskøn udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, dagsinstitutioner og varieret udbud af fritidsaktiviteter. Her er mindre end tre minutter til Holbæk motorvejen.

(Brug krak.dk som gps, da adressen endnu ikke er registreret i Google Maps)

Huset set udefra
Flot vinkelhus med sadeltag, uden udhæng og med opmurede gavle. Huset er på hele 192 kvm og i blødstrøgne mursten fra Wienerberger. Sadeltaget er belagt med blådæmpede vingetegl fra Randers tegl og der er matchende arkitekttagrender og nedløbsrør i sort zink. Vinduerne er Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags, hvide indvendigt/sorte udvendigt. Huset har en stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv. Redskabsrummet er med opmuret yderside samt opmuret søjle og de øvrige sider er med sort træbeklædning og underbeklædning i hvid. Grunden er på 734 kvm med en dejlig stor sydvest vendt have.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i den kombinerede entré/bryggers. Herfra er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse og tilhørende badeværelse. Der er yderligere forbindelse til husets hjerte; det store lyse gennemgående køkken/alrum med masser af plads til madlavning, hygge og leg. Her er et lækkert depot med flot glasvæg/glasdør. Børneafdelingen rummer både  stort fælles multirum på 17 kvm samt 3 værelser og tilhørende badeværelse. 

Husets gulve. lofter og vægge
På gulve i køkken/alrum/gang/depot, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flot flise i 60 x 60 cm. Det er en italiensk fabrikeret flise med et mørkt udseende ”blåsort” rust og som ligges i basalt fuge. Der er lagt flotte trægulve fra Empire Xl – Laminat Eg brun i stue/soveværelse/værelser og multirum. Loftet i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum, hvor der samtidig er 15 grader skråloft. Væggene er med glasfilt i hele huset. Inventar fra HTH.

Perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med jordvarme og husets energiklasse er BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

54 kvm integreret carport med redskabsrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer
Blødstrøgne mursten fra Wienerberger - W451 Stål
Skrålofter med akustikfelter i køkken/alrum
Lækkert multirum på 17 kvm
Blådæmpede vingetegl fra Randers Tegl

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot