Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

HUSET ER SOLGT

Huset er solgt - kontakt os på tlf. 75 62 43 00 for lignende huse

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Maltes Bakke 12, 4390 Vipperød

Milton Huses kontantpris:

Maltes Bakke 12, Vipperød

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Skønt inspirationshus centralt beliggende i den vestlige del af Maltes Bakker, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, dagsinstitutioner, skovområde samt varieret udbud af fritidsaktiviteter. Nem adgang til motorvej og kort afstand til stationen.

Huset set udefra
Flot vinkelhus i lyse blødstrøgne mursten 2.1.63 Cassis fra Egernsund Tegl og sorte betontagsten.Husets vinduer er Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i stål. Alt udvendig træværk er grundmalet; stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfrie 4-kantede stålsøjler. God overdækket terrasse til at forlænge de dejlige sommeraftner.
Grunden er på hele 1.025 kvm. med en dejlig stor sydvest vendt have, der er plads til både leg og hygge.

Huset set indefra
Husets 151 kvm. er udnyttet til fulde og den velindrettede planløsning indeholder bl.a. en særskilt børne- og forældreafdeling,
centralt køkken-alrum på kvm. og dejlig stue med masser af lys.
Med udgang fra køkkenalrummet og stuen er der adgang til en 14 m² stor overdækket terrasse.
Indenfor bevirker de store vinduespartier at lyset strømmer ind fra flere vinkler og de lyse rum giver følelsen af ekstra rummelighed i dette skønne hus.

Husets gulve og vægge
I dette hus er der lagt flotte laminat gulve - Milano Eg Beige i soveværelse og værelser samt i stuen. På gulve i køkken/alrum/gang, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt en flise i 60 x 60 cm med Manhatten fuge. Lofter i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum. Der er desuden glasfilt på væggene i hele huset og inventaret er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med jordvarmeanlæg og husets energimærke er BR2018.

Vil du vide mere om dette spændende hus - kontakt en byggerådgiver på tlf. 7562 4300.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm. integreret carport med redskabsrum på 13 kvm.

14 kvm. stor overdækket terrasse

Lyse Egernsund Tegl: 2.1.63 – Cassis

Ensidig skråloft i køkken/alrum

Komplet jordvarmeanlæg

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot