Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Maltes Bakke 32, 4390 Vipperød

Milton Huses kontantpris:

Maltes Bakke 32, Vipperød

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Skønt inspirationshus centralt beliggende i den vestlige del af Maltes Bakker, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på indkøbsmuligheder, skole, dagsinstitutioner, skovområde samt varieret udbud af fritidsaktiviteter. Nem adgang til motorvej og kort afstand til stationen.  

Huset set udefra
Dejligt længehus på 150 i blødstrøgne mursten 2.1.63 Cassis fra Egernsund Tegl og med sorte betontagsten. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.

Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum hvor der er støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb i stål. Alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Vedligeholdelsesfri 4-kantede galvaniserede stålsøjle ved carporten.

Grunden er på hele 1011 med en skøn stor sydvestvendt have.

Huset set indefra
Fra husets entre er der adgang til stort lukket bryggers, 2 børneværelser og det ene af husets to badeværelser. Fra husets entre kommer du videre til det åbne køkken/alrum og stue med ensidige skrålofter på 10 grader. Der er fra køkken/alrum og stue udgang til sydvendt terrasse. Forældre soveværelse med lækkert badeværelse samt kontor med direkte adgang fra køkken/alrum. 

Husets gulve, lofter og vægge
Klinker med Manhatten fuge i entré, bryggers og begge badeværelser herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter og med akustiklofter samt lofthældning i køkken/alrum og stue. Glasfilt i hele huset. Flotte laminatgulve Designkork Nevada Oak i soveværelse, kontor, værelser køkken/alrum og stue. Inventar fra HTH samt væghængte toiletter med skjult cisterne og gulvvarme i hele huset.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning er jordvarme. Husets energimærke er A2015. 

 

 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

God planløsning fordelt på 150m²
48 m² integreret carport med redskabsrum
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Skråloft i køkken/alrum og stue

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot