Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Muskatvej 4, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Muskatvej 4, Silkeborg

Husbeskrivelse
Funktionel kvalitetsvilla til den aktive børnefamilie. Her får du ikke bare et nyt hus, men også muligheden for at bo i et spændende nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby, og ikke langt fra motorvejen, hvormed du indenfor ca. 30 min kan nå Aarhus, Herning samt Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot forskudt vinkelhus på 170  med flotte mursten, Twilight fra Egernsund Tegl. Tagkonstruktionen er Ensidig taghældning uden udhæng.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 45  integreret carport med 12m² redskabsrum, med gulvet er støbt og isoleret, samt overdækket terrasse på 13m²
Grunden er på 708  med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers, fordelingsgang til 2 store børneværelser, kontor eller det 3. børneværelse samt badeværelse med bruseniche. Fra gangen træder du direkte ind i stort veludstyret køkken/alrum med rummeligt depotrum og gennemgående skråloft. Fra Køkken/alrum er der adgang til voksenafdeling med soveværelse med eget badeværelse. Ydermere rummer huset stue med lysindfald fra flere sider. 

Husets gulve, lofter og vægge
Der er flotte laminat planke gulve – Milano Eg Beige i stuen, soveværelset, walk-in og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm. I hele huset er der Troldtekt lofter, der sikre en god behagelig Akustik i huset.
Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

45  integreret carport med redskabsrum.
13  overdækket terrasse
Gennemgående skåloft.
3 børneværelser
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer.

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot