Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

HUSET ER SOLGT

Huset er solgt - kontakt os på tlf. 75 62 43 00 for fremvisning og lignende huse

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Myntevej 26, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Myntevej 26, Silkeborg

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Flot inspirationshus i et spændende nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer til både skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Gødvad, med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby, og tæt på motorvejen, hvor du kan nå Aarhus, Herning og Viborg på 30 min.

Huset set udefra
Huset er et minimalistisk og arkitektonisk spændende forskudt vinkelhus med flotte mursten, Egernsund Tegl – Cold Hawaii, arkitekttagrender og inddækninger i zink. Huset er med 3 graders ensidig taghældning. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; grå udvendigt og hvide indvendigt.
Huset har desuden en 44 m2 integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret samt en stor overdækket terrasse på hele 14 m2 mod syd/vest. Grunden er på 704 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der adgang til lukket bryggers, depotrum og gæstebadeværelse samt 2 børneværelser. Herfra er der videre adgang til stort lyst og åbent køkken/alrum i åben forbindelse med rummelig stue, hvorfra der har udgang til den overdækkede terrasse. Voksenafdelingen rummer walk-in og eget badeværelse.
Den skrå taghældning sikrer et fantastisk lysindfald især i det store, lyse køkken/alrum og i stuen.

Husets gulve
Der er flotte laminat planke gulve – Milano Eg Beige i stuen, soveværelset, kontor samt i husets andre værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lyse klinker i str. 60*60 cm.
I hele huset er der flotte hvide træbeton lofter i ultrafin, der sikrer en optimal akustik i hele huset.
Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor. 

Vil du vide mere om dette skønne hus - kontakt en lokal byggerådgiver på tlf. 7562 4300. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

55 kvm. integreret carport med redskabsrum

10 kvm. overdækket terrasse 

Flotte mursten fra Egernsund Tegl – 2.1.69 Cold Hawaii

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Gennemgående skråloft i køkken/alrum med træbetonlofter

3 børneværelser og multirum

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot