Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Nordmarken 12, Lading, 8471 Sabro

Milton Huses kontantpris:

Nordmarken, Lading, Sabro 

Meget velbeliggende inspirationshus i Lading nord for Aarhus. Den kommunale udstykning er populær pga. placeringen til Aarhus C som kan rammes på 15 min og E45 på blot 5 min.

Huset set udefra
Inspirationshuset fra Milton huse er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 159  med sadeltag og 30 cm. udhæng. Huset er bygget med den flotte Sisteron mursten fra Egernsund Tegl og sorte tagsten. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Tagrenderne og nedløbsrør er i stål.
Huset har desuden en integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsskur på 12 m². På taget er der solceller, som er med til, at driftsomkostningerne er lave på denne bolig.

Huset set indefra
Hyggeligt og moderne er nøgleord for dette hus. I køkken/alrummet er der dobbelt skråloft på 15 grader, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse. Både fra køkken/alrummet og fra stuen er der udgang med terrassedøre til den sydvest vendte have. Køkken/alrummet er det centrale rum hvor der er plads til madlavning og familiehygge. Huset indeholder udover bryggers og stue, en børneafdeling med 2 værelser med tilhørende badeværelse og en forældreafdeling som består af soveværelse, eget badeværelse og et kontor.

Husets gulve, lofter og vægge
Laminatgulvene er med plankestruktur og er meget vedligeholdelsesfrie. Der er lagt store 60 x 60 cm. klinker i badeværelser og bryggers, og giver et moderne udtryk til huset. Samtlige vægge i huset er beklædt med filt, og lofterne er 2-lags gips med akustikfelter i køkken/alrum, som sikre en optimal akustik og dermed et godt indeklima. Alt inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset har et genindvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Derudover er der gulvvarme i alle rum med trådløse telestater, hvor varmen reguleres.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 159 

48 integreret dobbelt carport med redskabsskur

Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Sisteron

Vinduer fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt

Gennemgående 15 graders skråloft i køkken/alrummet

BR18 - LAVENERGI med solcelleanlæg

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot