Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelsen

Jeg er interesseret i

Østermarken 297, 9320 Hjallerup

Milton Huses kontantpris:

Østermarken, Hjallerup

Husbeskrivelse
Lækkert inspirationshus på 180 kvm beliggende i nyere udstykning i Hjallerup, i et attraktivt og børnevenligt område tæt på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Her er nem adgang til motorvej og kun ca. 20 min til Aalborg centrum.

Huset set udefra
Flot vinkelhus med sadeltag og muret med mørke mursten W451 – Stål fra Wienerberger. Der er sorte betontagsten samt matchende tagrender og nedløb i sort stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Der medfølger stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor der er støbt og isoleret gulv samt muret yderside. Alt udvendig træværk er grundmalet; stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Den ekstra loftshøjde i huset bevirker, at der er 3 rækker mursten over vinduerne, som giver huset et moderne look med ca. 30 cm udhæng. Grunden er på hele 1.000 m2 med en dejlig stor sydvendt have med plads til hygge og leg.

Huset set indefra
Husets 180 m² er udnyttet til fulde og den velindrettede planløsning indeholder bl.a. en særskilt børne- og forældreafdeling, centralt køkken-alrum på hele 48 m² og dejlig stue med masser af lys. Med udgang fra køkkenalrummet er der adgang til en 19m² stor overdækket terrasse. Den ekstra loftshøjde på 242 cm og de store vinduespartier giver lyse rum og følelsen af ekstra rummelighed.

Husets gulve og vægge
På gulve i køkken/alrum/gang, depot, bryggers og begge badeværelser er der lagt flotte klinker i 60 x 60 cm. Der er desuden lagt et flot gulv i egetræslook fra Berry Alloc i alle værelser, soveværelse, walk-in og stuen. Lofter i hele huset er beklædt med flotte Troldtekt plader, hvilket giver huset en optimal akustik. Der er glasfilt på alle vægge i hele huset. Inventar fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Ekstra loftshøjde på 242 cm.
Stort køkken/alrum med 15 graders skråloft
48 kvm. integreret carport med redskabsrum på 12 kvm
19 kvm. stor sydvestvendt overdækket terrasse
Klinker i 60 x 60 cm FastTaube
Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot