Huset er solgt

Er du interesseret i et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 43 62 00.

Boligbeskrivelse

til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Platan Allé 21, 5750 Ringe

Milton Huses kontantpris:

3.195.000,-

Platan Allé 21, Ringe 

Huset er placeret i den nordlige del af Ringe - en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 2 km til Ringe centrum. Her er ikke langt til hverken børnehave, skole eller indkøb. Den smukke natur ligger lige uden for døren.

Dette flotte vinkelhus uden udhæng er opført med sort betontag og matchende tagrender og nedløb er i sort zink. Der er valgt en mursten fra Egernsund - Twilight. Vinduerne er 3-lags Rationel Aura Plus, træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Huset har en stor integreret dobbeltcarport med muret søjle og tilhørende redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Grunden er på hele 1118 kvm med en dejlig stor sydvestvendt have, hvor der er plads til både hygge og leg.

Kom tørskoet ind i husets entrè, som også fungerer som fordelingsgang til husets børneværelser, et badeværelse og bryggers. Der er også direkte forbindelse til husets hjerte; det store og lyse køkken/alrum med gode vinduespartier. Fra køkken/alrummet er der adgang til både den store stue og forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og badeværelse. Fra køkken/alrummet er der også direkte udgang til en hyggelig sydvestvendt terrasse med god plads til grillaftener og aftenhygge.

På gulvene i køkken/alrummet, entrè, bryggers og begge badeværelser er der pålagt fliser. Der er flotte vinyl Comfort Authentica – European Nature Oak gulve i stuen, soveværelset, walk-in, kontoret samt i husets værelser. I hele huset er lofterne beklædt med flotte troldtekt lofter i hvid, ultrafin. I køkken/ alrummet samt stuen er der skrålofter med akustikfelter. Alt inventar er fra HTH.

Huset er som standard med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset opvarmes med fjernvarme og overholder BR2018 energikrav.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 kvm integreret caport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund Tegl 2.4.35 Twillight

Skrålofter i køkken/alrum og stue

Rationel Auraplus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Opdelt børne- og forældreafdeling

Betal først ved indflytning

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot