Huset er solgt

Kontakt os på tlf. 75 62 43 00 for lignende huse

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Platan Allé 94, 5750 Ringe

Milton Huses kontantpris:

Platan Allé 94, Ringe

Husbeskrivelse
Platan Allé 94 er placeret i den nordlige del af Ringe - en meget attraktiv beliggenhed med kun ca. 2 km til Ringe centrum. Her er ikke langt til hverken børnehave, skole eller indkøb. Den smukke natur ligger lige uden for døren.

Huset set udefra
Dette flotte vinkelhus på 164 m² med udhæng er opført med sort betontag, og opmuret i mursten fra Strøjer Tegl - Taurus B546. Vinduerne er 3-lags Rationel Aura Plus, træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og sorte udvendigt.

Huset har en stor integreret 48 m² dobbeltcarport med muret søjle og tilhørende redskabsrum med støbt og isoleret gulv. Tagrender og nedløb er i sort zink.

Grunden er på hele 1127 m² med en dejlig stor sydvestvendt have.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets entrè, med en gang der fordeler til husets børneafdeling, der rummer 2 børneværelser, kontor, badeværelse og bryggers. Herfra er der direkte forbindelse til husets store og lyse køkken/alrum med store vinduespartier. Fra køkken/alrummet er der adgang til både den store stue og forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og badeværelse.
Fra køkken/alrummet er der også direkte udgang til en hyggelig sydvestvendt terrasse med god plads til grillaftener og aftenhygge.

Husets gulve, lofter og vægge
I hele huset er lofterne beklædt med flotte gipslofter, og i køkken/alrummet er der skrålofter. Alt inventar er fra HTH.

På gulve i køkken/alrum, entré, gang, bryggers og begge badeværelser er der pålagt fliser. Der er flotte laminat plankegulve Milano Eg Beige gulve i stuen, soveværelset, walk-in, kontoret samt i husets værelser.

Frisk luft året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Der opvarmes med fjernvarme og overholder BR2018 energikrav.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

164 m² vinkelhus

48 m² integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Strøjer Tegl - Taurus B546

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Skrålofter i køkken/alrum

Anlagt haveanlæg med fliser og rullegræs

Trustpilot