Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Beskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Provstlund Skovvej 36, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Provstlund Skovvej 36, Horsens

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i Lund, Horsens. Lunds tætte placering ved motorvej E45 er ideel for pendlere. Her er både skole, vuggestue, børnehave, idrætsanlæg samt multihus på vej.
Provstlund er et naturskønt område med sø og fredskov og med udsigt over Lund by, engarealer og skov. Herfra er der desuden direkte cykelsti til Horsens centrum.

Huset set udefra
Huset er et forskudt længehus i lyse beige mursten fra Wienereberger – W447 Flint, med sadeltag uden udhæng og med opmurede gavle, sorte tagsten og matchende sorte arkitekttagrender, sort zink ved forskydninger og gavle samt sålbænke i natur skifter.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret og 2 overdækkede terrasser Grunden er på 914 m² med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entre med direkte adgang til bryggers og børneafdeling med 3 værelser og badeværelse. Herfra går du videre til det store køkken/alrum med alkove, der er husets naturlige samlingspunkt. Alrummet er i åben forbindelse med stuen, der har en hyggelig vinduesbænk. Der er udgang til de overdækkede terrasser fra køkken/alrum og stue. Bagerst finder du forældreafdelingen med walk-in og eget bad.

Husets gulve, lofter og vægge
Der er valgt flotte Milano Eg Beige laminatgulve i stue, soveværelse, walk-in, entre og samtlige værelser. I køkken/alrum og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der pålagt lysegrå 60 x 60 cm fliser. Loftet i hele huset er beklædt med hvide gipslofter, og der er akustikplader i køkken/alrum, stue og entre for at sikre en god akustik i de åbne og centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m2 integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Wienerberger – W447 Flint

Skråloft i køkken/alrum med 15 graders hældning inkl. akustiklofter

Sorte arkitekttagrender og sort zink ved forskydninger og gavle

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot