Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Renrosen 10, 8700 Horsens

Milton Huses kontantpris:

Renrosen, Horsens

Få en videopræsentation af huset - se videoen via linket

 

Meget velbeliggende udstillingshus i højtbeliggende udstykning med udsigt i den sydlige del af Horsens. Renrosen ligger kun få minutters kørsel fra både daginstitutioner, 2 skoler og indkøbsmuligheder, men stadig i et roligt og naturskønt område.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt gårdhavehus med 3 graders ensidig taghældning med tagpap. Det er udført i den flotte mursten W451-stål fra Wienerberger, uden udhæng og med arkitekttagrender i sort zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 64 kvm stor integreret dobbelt carport med et 20 kvm stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret og væggene er isoleret og beklædt indvendigt. Der er ydermere lavet indhak til skraldespande, cykler mm.
Grunden er på 918 m2 med en dejlig stor sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten ind i husets entre med lækre ovenlysvinduer. Entreen fungerer som en lys fordelingsgang til et dejligt bryggers, et badeværelse, 2 værelser, 1 kontor samt til husets lækre, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet er udstyret med et fint viktualierum, et lille depotrum og ovenlysvinduer, der giver et flot lysindfald. Fra køkken/alrummet er der via en flot skydedørsløsning direkte udgang til en dejlig overdækket terrasse og adgang til både stuen og forældreafdelingen, bestående af soveværelse med
funktionelt walk-in og badeværelse.

Husets gulve og vægge

På gulvene i bryggers, køkken/alrum/gang, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte grå klinker i str. 60*60 cm. På værelserne, kontoret, i stuen og i soveværelset inkl. walk-in er der lagt flotte
vinyl comfort gulve fra Wicanders.
Den skrå taghældning sikrer et fantastisk lysindfald, især i det store, lyse køkken/alrum, hvor Troldtektloftet desuden sikrer en optimal akustik og et godt indeklima. Samtlige vægge er beklædt med filt og der er lækkert
inventar fra HTH.

Et perfekt indeklima

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset er bygget efter BR2018 og opvarmning er fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

64 kvm. carport med redskabrum

3 graders ensidig taghældning 

Troldtekt lofter

Ovenlysvinduer

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning medfølger

Betal først ved overtagelse

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot