Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Boligbeskrivelse til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Riddersporebakken 24, 8930 Randers

Milton Huses kontantpris:

Riddersporebakken, Randers NØ

Huset er opført i den attraktive nordøstlige Randers bydel Dronningborg. Området er meget naturskønt og ligger langs Randers Fjord. Dronningborg er et af kommunens mest attraktive bosætningsområder, tæt ved natur, institutioner, indkøb, skoler og med kun ca. 5 km til Randers Centrum.

Huset set udefra
Huset er et flot og moderne dobbelt forskudt længehus, som giver nogle hyggelige kroge både inde og ude. Huset er opført med sadeltag, opmurede gavle og uden udhæng i flotte grå/brune mursten fra Egernsund Tegl. Der er sorte tagsten og matchende arkitekttagrender i sort zink. Der er en tilhørende 50 kvm stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, med støbt og isoleret gulv samt murede gavle, som giver et eksklusivt udtryk til huset. Grunden er på hele 919 kvm med en dejlig 19 kvm stor overdækket terrasse og sydvestvendt have med plads til leg og hygge.

Huset set indefra
Fra husets entré med det store flotte glasparti er der direkte adgang til bryggers og børneafdeling med 2 værelser og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning.
Fra det gennemgående køkken/alrum, hvor solen strømmer ind fra flere sider, er der direkte adgang til den overdækkede terrasse. Videre igennem stuen er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse, bad og kontor. 

Lofter, gulve og vægge

Huset har en dejlig rummelig loftshøjde på ca. 255 cm og i hele huset er der flotte hvide gipslofter. I køkken/alrummet er der skrålofter med akustikfelter for en god akustik og et godt indeklima i det store centrale rum.

Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.

På gulvene i stuen, soveværelset samt i husets værelser er der flotte vedligeholdelsesvenlige laminatgulve. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte grå klinker i 60*60 cm.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenindvindingsanlæg for et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Øget loftshøjde på ca. 255 cm.

Vedligeholdelsesvenligt zink ved forskydninger og gavle

50 kvm integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra Egernsund Tegl – 2.4.35 - Twilight

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer; sorte/hvide

Komplet haveanlæg inkl. flagstang plus belægningssten medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot