HUSET ER SOLGT

Åbent Hus

Inspirationshuset er åbent for fremvisninger. Book en 1:1 fremvisning på: https://formular.miltonhuse.dk/bestil-fremvisning/

Kørselsvejledning

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Safranvej 18, 8600 Silkeborg

Milton Huses kontantpris:

Safranvej, Silkeborg

Her får du ikke bare et nyt hus, men også muligheden for at bo i et spændende, nyetableret område i Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening, indkøbsmuligheder og skønne grønne områder. Huset er beliggende i Gødvad med ca. 5-10 min. kørsel til Silkeborg Midtby, og ikke langt fra motorvejen, hvormed du indenfor ca. 30 min kan nå Aarhus, Herning samt Viborg.

Huset set udefra
Huset er et flot og yderst funktionelt forskudt vinkelhus med flotte mursten – Antibes fra Egernsund Tegl. Tagkonstruktionen er sadeltag med ca. 30 cm udhæng, og vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 48 stor integreret carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på 997  med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets entré er der direkte adgang til stort bryggers, fordelingsgang til 2 store børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra gangen træder du ind i det store køkken/alrum med depotrum og gennemgående skråloft samt store vinduespartier. Fra køkken/alrum er der adgang til husets 3. værelse og til stuen, hvor der er udgang til overdækket terrasse mod syd/vest. Voksenafdeling med soveværelse og eget badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære
Der er flotte laminat planke gulve – Milano Eg Beige i stuen, soveværelset, og i husets værelser. På gulvene i entré/indgang, bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt lyse klinker i str. 60 x 60 cm.
I hele huset er der hvide gips lofter med akustikfelter i køkken/alrum og stuen.Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med Nilan Comfort 300 varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 170 m² med 3 værelser og 2 badeværelser

48 integreret carport med redskabsrum

Gennemgående skåloft i køkken/alrum med akustikfelter

3 børneværelser

Træ/alu lavenergi vinduer med 3 lag glas fra Rationel

10 overdækket terrasse

Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Antibes

Betal først ved indflytning

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot