Huset er solgt

Huset er solgt

Kørselsvejledning

Husbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Salviehaven 3, 6000 Kolding

Milton Huses kontantpris:

Salviehaven 3, Kolding

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind ismå hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset på 156 m² er beliggende i en udstykning med vægt på grønne områder og respekt for det eksisterende landsbymiljø. Salviehaven ligger kun få minutters kørsel fra Kolding centrum, men i et roligt og utroligt naturskønt område. Vonsild er en attraktiv beliggenhed blandt børnefamilier, og den velfungerende skole ligger et stenkast fra udstykningen.

Huset set udefra
Huset er et forskudt vinkelhus, opført I 2.1.63 Cassis fra Egernsund Tegl og med sorte betontagsten, med matchende arkitekttagrender og nedløb i sort zink. Taget er saddeltag uden udhæng og med opmurede gavle.

Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Huset er med en stor integreret dobbeltcarport inkl. redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isolieret og to ydervægge er murede.

Grunden er på 864 m² med en dejlig sydvest vendt have.

Huset set indefra
Her er der plads familien og familielivet med plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har to gode værelser, kontor, soveværelse med eget toilet/bad, køkken/alrum og stue.

Huset er opdelt med en børne- og forældreafdeling adskilt af husets hjerte – et stort og lyst køkken/alrum.

Luft, rummelighed & velvære
Loftet i hele huset er monteret med hvide gipsplader, hvor der i køkkenalrum er skrålofter og akustikfelter for en god rumfornemmelse af lys og luft.

På gulve i køkkenalrum/gang, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der pålagt fliser. Derudover er der flotte laminatgulve i stue og soveværelse samt alle værelser. Al Inventar er fra HTH.

Frisk luft uden træk hele året
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

156 m² hus og 48 m² integreret carport med redskabsrum

Flotte mursten fra  Egernsund Tegl - 2.1.63 Cassis

Skåloft i køkken-alrum med akustiklofter

To børneværelser og et kontor

Rationel Aura Plus 3-lags træ/alu vinduer

Alkove i alrum Komplet haveanlæg samt belægning medfølger

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot