Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sangagervej 9, 3400 Hillerød

Milton Huses kontantpris:

Sangagervej, Hillerød

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Huset er beliggende i naturskønt område med fredet areal til nabo. Det er en del af en attraktiv og børnevenlig ny udstykning i Alsønderup. Her er kort afstand til Hillerød Vest Skolen, daginstitutioner, sportsfaciliteter og kun 2 km til Danmarks største sø, Arresø.

Du er nær af ét af de smukkeste kuperede landområder på Sjælland, med kun 9 km til Hillerød Centrum med masser af indkøbsmuligheder og 41 km til København Centrum.

Huset set udefra
Huset er et multifunktionelt forskudt vinkelhus, opført i flotte blødstrøgne Tegl fra Egernsund Tegl – Cold Hawaii. Huset er med sadeltag uden udhæng og med tagrender, nedløbsrør og inddækning i sort zink. Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og sorte udvendigt.

Huset er med en stor integreret dobbelt carport inkl. rummeligt redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 504 m2 og har en dejlig, nem have.

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets bryggers, der fører direkte ind til det lyse køkken/alrum med alkove, som også er husets hjerte med åben adgang til stuen. Herfra videre til kontor samt husets børneafdeling og badeværelse. Forældreafdelingen er med walk-in og tilhørende badeværelse. Husets store vinduespartier giver en skøn rumfornemmelse og masser af naturligt lys.

Husets gulve og lofter
I stue, soveværelser og øvrige værelser er der valgt flotte Premium XL akustikgulve. Gulve i køkken/alrum, bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er belagt med fliser. I hele huset er der hvide gipslofter, og i køkken/alrummet med 10 graders hældning og akustikfelter, som sikrer en optimal akustik. Alle vægge er med hvidmalet glasfilt, inventaret er fra HTH og hvidevarer fra bl.a. Siemens.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg inkl. pollenfilter, som sikrer et perfekt indeklima. Huset opvarmes med luft til vand varmepumpe.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

48 m2 carport med redskabsrum

10 graders ensidigt skråloft med akustikfelter i køkken/alrum

Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3 lags vinduer

Energiklasse 2018 og luft til vand varmepumpe

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot