Huset er solgt

Boligbeskrivelse

Til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sct. Maries Vænge 14, Snærild, 8300 Odder

Milton Huses kontantpris:

Sct. Maries Vænge, Snærild, Odder

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Inspirationshuset er beliggende i udstykning i det smukke Bendixminde, med smuk natur til alle sider. Man kommer til at bo midt i naturen med kun få hundrede meter til børnehave, skole, sportshal og indkøbstorv. Området ved Bendixminde er præget af to smukke træbevoksede slugter, hvor der både er ride- og vandresti langs med den smukke ådal.

Huset set udefra
Vinkelhuset på 167 m² er opført i murstenen Cassis fra Egernsund Tegl, og er med sadeltag med opmurede gavle, beklædt med sorte betontagsten. Huset har derudover 30 cm udhæng samt tagrender og nedløb i stål.
Vinduerne er 3-lags fra Rationel Aura Plus træ/alu, hvide indvendigt og sorte udvendigt.
Huset har en stor integreret dobbelt carport inkl. redskabsrum med støbt og isoleret gulv og murede endevæg.
Grunden er på 727 m², hvor solen kan nydes i haven hele dagen.

Huset set indefra
Huset her rummer virkelig hele familien. Her er plads til lektier og leg på én og samme tid. Huset har et stort bryggers/entre, med direkte indgang fra carporten, børneafdeling med 3 gode værelser og eget badeværelse, soveværelse med walk-in og eget toilet/bad, et lækkert køkken/alrum med kogeø og masser af bordplads, opbevaringsplads til kolonialvarer og køkkenmaskiner, samt lys og venlig stue med mange indretningsmuligheder og udgang til den overdækkede terrasse, hvor bl.a. aftensolen kan nydes.

Luft, rummelighed & velvære.
Loftet i hele huset er monteret med hvide gipsplader, hvor der i køkken/alrum er skrålofter og akustikfelter. Det giver en god rumfornemmelse af lys og luft.
På gulve i entre/bryggers og begge badeværelser, herunder vægge i brusenicher er der pålagt fliser. Flotte laminatgulve i køkken/alrum, stue og soveværelse samt alle værelser. Al inventar er fra HTH.

Frisk luft i huset året rundt
Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Husets energiklasse er BR18, og opvarmning er med fjernvarme.

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

167 m² vinkelhus
48 m² integreret dobbelt carport med redskabsrum
11 m² overdækket terrasse
Flotte mursten fra Egernsund Tegl - Cassis
Skrålofter i køkken/alrum med akustikfelter for god rumfornemmelse

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot