Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 75 62 43 00

Boligbeskrivelse

til print

Download boligbeskrivelse

Jeg er interesseret i

Sdr. Trandersvej 69 A, 9210 Aalborg SØ

Milton Huses kontantpris:

Sdr. Trandersvej, Aalborg SØ

Denne skønne nyopførte villa er beliggende i området nær Kongshøjskoven og Østerådalen i Gug. Beliggenheden er attraktivt for førstegangskøberen eller parret der bare vil bo roligt og fantastisk med let adgang til alt. Gug er et attraktivt område med fokus på børnenes aktivitetsmuligheder, grønne arealer og meget velfungerende stisystem, til både skole, børnehaver og fritidsaktiviteter. 

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 165  opført i den flotte Titan mursten fra Strøjer Tegl. Huset er med afvalmede gavle, dog med opmuret gavl ved køkken/alrum, sorte tagsten og tagrender i sort stål. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 44 stor integreret dobbelt carport med stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 957  med en dejlig sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Fra husets indgang er der adgang til aflukket bryggers, som også har sin egen indgang udefra carporten, og børneafdelingen med 2 gode værelser, med tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det gennemgående og rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra køkken/alrummet er der adgang til kontor. I tilknytning til soveværelset er der et stort Walk-In, og separat badeværelse. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte udgang til lækker sydvestvendt terrasse.

Husets gulve og vægge
Der er flotte Tarkett trægulve – Ask Rumba hvid matlak – i stuen, soveværelset, walk-in samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt lysgrå klinker i str. 60*60 cm. Toiletterne fra IFÖ er med indbygget cisterne og med softclose. Vægge er med filt og hvidmalet. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR18 og opvarmning er med fjernvarme. 

 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

165 m² forskudt vinkelhus 
44   integreret carport med stort redskabsrum.
Blødstrøgne mursten fra Strøjer Tegl – B513, Titan
Skåloft i køkken/alrum med akustiklofter.
Gode børneværelser og kontor.
Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot