Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 7562 4300

Se videopræsentation

Boligbeskrivelse

til print

KLIK HER

Jeg er interesseret i

Skellet 1, Hinnerup

Milton Huses kontantpris:

Skellet, Hinnerup

SE VIDEOPRÆSENTATION AF HUSET 

Besøg huset på Skellet 1 i Hinnerups nye attraktive nybyggerkvarter. Her er alt, hvad børnefamilien drømmer om. Skøn natur og kort afstand til en god børnehave, skole, indkøb, E45 og togforbindelser.

Huset set udefra

Flot forskudt længehus opført med ensidig taghældning og tagpap med listedækning og ekstra rejsehøjde på 260 cm. Flotte mørke mursten og arkitekttagrender og nedløb i sort zink. Vinduerne er 3-lags lavenergi Rationel Aura Plus, træ/alu, hvide/sorte. Huset har en stor integreret dobbelt
carport med ekstra bred muret søjle og tilhørende redskabsrum med støbt og isoleret gulv og selvstændigt cykelskur. Grunden er på 1026 m2 med en dejlig sydvestvendt have, der inviterer til et aktivt ude-liv. 

Huset set indefra

Det indskudte indgangsparti i glas byder velkommen til husets store lyse entré med ovenlysvinduer, indbyggede skabe og indbygget alkove med bænk. Fra entréen er der direkte forbindelse til husets hjerte, det lyse køkken-alrum med store vinduespartier og ovenlys, der giver rummet liv. Her er direkte udgang til en hyggelig morgenterrasse
plus en stor sydvestvendt overdækket terrasse på 24 m² med masser af plads. Fra køkken-alrummet er der videre adgang til stue- og voksenafdelingen, som er hævet i niveau. Stuen har store sydvestvendte vinduespartier og en hyggelig vinduesbænk, hvorfra man kan nyde den gode udsigt. Voksenafdelingen indeholder soveværelse,
rummeligt walk-in samt et stort smukt badeværelse med fritstående badekar. 

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et lavt energiforbrug og opvarmning er med fjernvarme. Der er solcelleanlæg med tilhørende batteriløsning, der på energibesparende vis opsamler solenergien. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

64 kvm. integreret carport med redskabrum

Flotte mursten fra Wienerberger – W170 Mink 

Armaturer i børstet messing

Troldtektlofter i hele huset

Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu vinduer

Solcelleanlæg med batteriløsning 

Bygget efter BR2018

Inkl. veletableret haveanlæg samt flisebelægning medfølger

 

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot