Modelfoto

Huset er solgt

Boligbeskrivelse

til print

Hent boligmateriale

Jeg er interesseret i

Sneppeengen 1, 400 Roskilde

Milton Huses kontantpris:

Sneppeengen, Roskilde

Sådan passer vi på hinanden
Hos Milton Huse tager vi ansvar i situationen og passer på hinanden. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. COVID-19 (Corona-virus). Det betyder, at du trygt kan besøge et Milton inspirationshus. I åbningstiden sikrer vi afstand og lukker besøgende ind i små hold. Vi giver ikke hånd, men vi hilser pænt, håndspritter og bærer mundbind. Velkommen hos Milton Huse.

Husbeskrivelse
Sneppeengen ligger lige ved siden af den nyere udstykning Tofteengen i det skønne og børnevenlige Ågerup. Ågerup ligger ca. 8 km. fra Roskilde - og ca. 30 km. fra København. I Ågerup og i de nærliggende byer findes skole - børnehave - vuggestue- dagpleje, fornuftige indkøbsmuligheder, pizzeria, en skøn natur og lokal idrætsforening med mange aktiviteter (fodbold / håndbold / fitness / tennis / gymnastik m.m.). De tre byer St. Valby - Ågerup samt Gundsølille er forbundet af et fint lukket skolestisystem - som gør det let og sikkert for alle at komme til og fra hjem, skole, venner, institutioner og idrætshallen.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt forskudt vinkelhus på 159 m² opført i blødstrøgne mursten Taurus fra Strøjer Tegl. Tagkonstruktionen er med afvalmede gavle. Vinduerne er Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset opføres med murede sålbænke som rulleskifte samt tagrender og nedløbsrør der udføres i sort, som sikrer et stramt og moderne udtryk. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med 12 m² redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret.
Grunden er på hele 754 m² med en syd- og vestvendt have, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Huset set indefra
Huset har en funktionel og populær planløsning med plads til hele familien. Fra husets entre er der adgang til et stort og funktionelt bryggers, et skønt badeværelse og to gode værelser. Fra entreen er der adgang til et af husets hjerterum, nemlig køkken/alrummet som ligger i forbindelse med et ekstra værelse eller kontor. Fra køkken/alrummet er der adgang til stuen, hvor der er plads til hyggestunder og lektielæsning. Endvidere kan man nyde den solrige have og den flotte udsigt. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med dertilhørende skabsvæg samt et lækkert badeværelse med dobbeltbrus.

Husets gulve. lofter og vægge
Der er flotte, slidstærke designkork plankegulve – Montana Oak i stue, soveværelse, værelser, kontor, køkken/alrum og depot. På gulvene i entre, bryggers og badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt flotte klinker i str. 60x60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet samt stue er der lofter med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmning er med luft/vand varmepumpe og husets energiklasse er BR2018. 

Bestil en 1:1 fremvisning

Bestil fremvisning

Drømmer du om at bo i et nybygget hus?

Køb et indflytningsklart Milton hus i dag, få nøglen med det samme og alle nybyggerfordelene oven i købet. Se listen over aktuelle boliger, hvor du p.t. kan gøre en god handel.

Fakta

Forskudt vinkelhus på 159 m²
Integreret carport på 48 m² med 12 m² redskabsrum, der følger bygningens naturlige taghældning
Flotte mursten fra Strøjer Tegl – Taurus
Skrålofter i køkken/alrum og med akustikfelter i køkken/alrum samt stue
Dobbeltbrus med en lang sæbehylde, som går fra væg til væg
Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer
Komplet haveanlæg med rullegræs samt belægning og medfølger

Inspiration

lyst køkken-alrum nybyg

Lys og luft i husets leverum

Stue med sildebensparket gulv

Indret stuen med alt det, du holder af

Børneværelse med klatrevæg udformet som et sneklædt bjerg

Sådan får børnene 
plads til leg

Indretning af badeværelset

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Trustpilot